O nama

Svjesni ste važnosti digitalnih medija za budućnost poslovanja Vaše kompanije? Želite poduzeti prvi korak ali ne znate kako? Ne možete procijeniti sa kojim personalnim i finansijskim resursima trebate računati pri promovisanju firme ili prodaji Vaših proizvoda i usluga na internetu?

Ništa novo! Ovo su fundamentalna pitanja sa kojima je suočeno mnoštvo kompanija u današnje vrijeme. Brzina rasta internet tržišta je iznenadila čak i one kompanije koje su se pripremale za internet poslovanje. Obim instrumenata i mogućnosti koje pruža internet poslovanje više nije moguće sagledati bez specijalizovanih marketinških odjela. One firme koje to nemaju, ili si ne mogu priuštiti, nalaze rješenje u kooperaciji sa digitalnim marketinškim agencijama koje im preuzimaju marketinške analize, koncipiranje strategija i sprovođenje marketinško prodajnih aktivnosti.

Šta Vam “Well” može ponuditi?

Well spada među agencije koje prate najmodernije tokove i nudi svojim klijentima kompletne marketinške usluge savjetovanja, koncipiranja marketinškog plana i sprovođenja u djelo poslovnih ideja svojih mnogobrojnih klijenata. Od jednostavnih do najzahtjevnijih web stranica, online trgovina i aplikacija preko grafičkog dizajna pa sve do pozicioniranja Vaše web stranice na Google-u (SEO) i najmodernijih metoda oglašavanja preko Google-a i društvenih mreža (Facebook, Instagram, LinkedIn, XING, Twitter i dr.) – sve to spada u spektar profesionalnih usluga Well-a.

Well je izgrađen na 10-godišnjem iskustvu i visokoj stručnoj spremi osoblja. Temeljit rad i konstantna briga o poslovnom uspjehu naših klijenata nas je profilirao u uspješnu digitalno marketinšku agenciju sa renomiranim klijentima. Internacionalno iskustvo i višejezičnost našeg tima – engleski, njemački, turski, španski i slavenski jezici – su nam uveliko pomogli pri pozicioniranju na tržištima Austrije, Engleske, Amerike i Njemačke, a u novije vrijeme i Španije.

Pogledaj naš portfolio

Želite se uklopiti u moderne digitalne tokove a ne znate gdje početi?

Well tim Vam nudi potpuno besplatno savjetovanje (konzalting) pri kojem Vam:

  • predstavljamo naš tim i način rada,
  • analiziramo trenutno stanje Vaše kompanije,
  • procijenjujemo mogućnosti realiziranja Vaših ideja

Kako stupiti u kontakt?

Jednostavno nas nazovite ili pošaljite upit za termin savjetovanja. Radujemo se Vašem upitu i odgovoramo u roku od 24 sata radnim danima.

Dogovori termin+387 33 831 428info@wellbp.com

WELL TIM VAM ŽELI SVAKO DOBRO U POSLOVANJU I RADUJEMO SE SVAKOM NOVOM UPITU I SARADNJI!

Well Tim na terasi glavnog offica u Sarajevu,SCC

Well Tim na terasi glavnog offica u Sarajevu,SCC